ÚPRIMNÉ priznanie slovenskej speváčky: Je rada, že NEMÁ DETI. Toto je dôvod!

ÚPRIMNÉ priznanie slovenskej speváčky:
Zdroj: Instagram/titusztobisztenor
2024-04-27 19:00:00 |

Má 51 rokov, úspešnú kariéru a milujúceho muža. Napriek tomu, že je šťastná, mnohí by si určite povedali, že jej niečo v živote chýba. A to dieťa. Katarína Hasprová však všetkých podobne zmýšľajúcich vyvedie z omylu.

Katarína Hasprová je na slovenskej scéne takmer 30 rokov. Nepatrí však medzi umelcov, ktorí nesmú chýbať na žiadnej spoločenskej akcii, a aj súkromie si prísne stráži. 

Slovenská speváčka je od roku 2017 vydatá za herca Ivana Bélu Vojteka. Dvojica však spoločné deti nevychováva a Katka to ani neľutuje. Podľa nej totiž žijeme v dobe, v ktorej má človek stále z niečoho strach, a to sa jej vôbec nepáči. 

,,Každú chvíľu, či sa vám niečo nestane. Ľudia sú zlí, agresívni. Nejaké nešťastie, nehoda, psychopat… Však dneska v škole sa dejú strašidelné veci. Malé deti zoberú do ruky zbraň, takže naozaj nie je to ľahké a sme plní strachu,” uviedla pre Topky muzikálová hviezda, ktorá sa teší, že detstvo prežila vonku a bez sociálnych sietí.

,,Poviem vám úprimne, že som aj rada, že v tejto dobe nemám deti. To by bol ďalší strach navyše,” prekvapila Katka. A čo robí speváčke radosť? Hlavne, keď sú všetci jej blízki zdraví, a úplne bežné veci. ,,Ísť na prechádzku, spolu byť v záhrade s mojím mužom, ísť spolu na kávu. Čo sa zdá byť veľmi obyčajné, ja nepotrebujem letieť na Maledivy, ale že sme spolu a držíme spolu,” uviedla brunetka.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Topky

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia