Vinczeovci zverejnili FOTO so synčekom: Je už z neho takýto veľký chlapček!

Adela a Viktor Vinczeovci
Adela a Viktor Vinczeovci
Zdroj: Instagram/letsdance.markiza
2024-05-09 15:00:00 |

Instagramový profil obľúbenej slovenskej moderátorky slúži prevažne na prezentáciu jej pracovných aktivít. Z času na čas ale spraví výnimku a fanúšikov poteší záberom zo súkromia. Nedávno sa Adela Vinczeová ukázala dokonca so synčekom!

Adela Vinczeová patrí už roky k najostrejšie sledovaným slovenským celebritám. Aby predišla zbytočne vykonštruovaným konšpiráciám, o svojom súkromí rozpráva otvorene, čo mnohých prekvapilo aj v súvislosti s potomstvom. S manželom Viktorom sa totiž netajili tým, že nemôžu mať spolu vlastné deti, čo ich priviedlo až k adopcii. 

Dvojica čakala na vytúžené dieťatko tri roky. Vianoce 2022 však už trávila aj s malým bábätkom, ktoré prišlo do ich životov ako blesk z jasného neba. Z Adely a Viktora sa stali rodičia zo dňa na deň, pričom do chlapčeka sa zamilovali ihneď, ako by bol ich vlastný.

Verejnosť stále netuší, ako sa drobček volá a ani ako vyzerá. To ale neznamená, že sa ním šťastná mamina nemôže s radosťou popýšiť na sociálnej sieti. Nedávno jedna z porotkýň tanečnej šou Let's Dance, ktorá uplynulú nedeľu prišla do finále, navštívila spolu s rodinkou priateľov v Košiciach. Partia kamarátov si neváhala vytvoriť aj milú spomienku a tá pristála na profile populárnej moderátorky. Synček Vinczeovcov má síce cez tvár slniečko, ale vidno, že už to nie je žiadne miminko.

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/trochu_inak_s_adelou

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia