TRAGÉDIA: Budúci rodičia leteli spoločne v jednom lietadle! O manželovej SMRTI sa dozvedela až po PRÍLETE

TRAGÉDIA: Budúci rodičia leteli
Ilustračné foto
Zdroj: pixabay.com
2024-04-30 19:00:00 |

Tehotnú manželku previezli do nemocnice v šoku po tom, čo sa dozvedela o smrti svojho manžela. Jej manžel zomrel totiž vo vzduchu na palube lietadla spoločnosti Ryanair, kde sedela aj ona. Federica nevidela hororové utrpenie budúceho otca v zadnej časti lietadla.

Giuseppe a jeho manželka Federica M. sedeli na opačných koncoch lietadla, Giuseppe vpredu a Federica vzadu, kvôli prideleniu sedadiel leteckej spoločnosti., ako uvádza portál The Sun. Dvojica sa zosobášila len v júni minulého roka a v osudný deň odcestovali za rodinou do Kalábrie.

Let páru odštartoval z letiska v Turíne v Taliansku v stredu o 11:00, ale už o 15 minút zaznel alarm. Bez toho, aby to Federica, ktorá bola v piatom mesiaci tehotenstva, vedela, jej manžel Giuseppe zomieral.

Dvaja lekári na palube lietadla mu poskytli prvú pomoc predtým, ako sa ho letová posádka pokúsila oživiť pomocou defibrilátora. Lietadlo smerovalo späť na letisko odletu a pristálo o 11:35, kde záchranári nastúpili do lietadla a podali Giuseppemu adrenalín. Čoskoro ho však vyhlásili za mŕtveho. Príčinou smrti mal byť infarkt.

Federica sa podľa  portálu Torino Today o smrti svojho manžela dozvedela až po návrate do Turína. Údajne ju v šoku previezli do neďalekej nemocnice. Let FR8780 pôvodne smeroval na medzinárodné letisko Lamezia Terme.


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia