Len 7-ročné dievčatko bolo POCHOVANÉ zaživa! Z jej posledných slov MRAZÍ

Dievčatko tragicky zomrelo na
Dievčatko tragicky zomrelo na dovolenke
Zdroj: Facebook/WRTV
2024-03-19 19:00:00 |

Tragédia, ktorá sa stala iba sedemročnému dievčatku, otriasla mnohými obyvateľmi Indiany, Malé dievčatko tragicky zahynulo na pláži počas dovolenky na Floride. Desivé detaily jej posledných momentov boli zverejnené po tom, čo bolo tragicky pochované zaživa.

Dievčatko navštívilo so svojou rodinou dovolenkový hotspot Lauderdale-by-the-Sea na Floride, keď spolu s deväťročným bratom Maddoxom začali okolo 15:00 kopať obrovskú dieru v piesku. To, čo sa začalo ako nevinná rodinná zábava, sa čoskoro zmenilo na srdcervúcu katastrofu, keď sa pieskové steny diery začali prepadať medzi súrodencami uviedol portál Tyla.com.

V čase, keď na miesto dorazili záchranné zložky - štyri minúty po prvých hovoroch svedkov - okolo 20  plážových návštevníkov obkľúčilo oblasť a pokúšalo sa prekopať piesok, aby vyslobodili Maddoxa a zachránili aj jeho sestru Sloanu.

Keď sa deti konečne dostali spod hory piesku, záchranári ich previezli do nemocnice, aby čo najrýchlejšie dostali lekárske ošetrenie. Po príchode do Broward Health Medical Center bol chlapec uvedený do stabilizovaného stavu, ale bohužiaľ dievčatko sa už nepodarilo zachrániť.

Sloanin strýko Chris, ktorý o tomto osudnom momente otvorene prehovoril, prezradil, že sa pokúsila „chytiť“ za nohu svojho staršieho brata, „aby sa dostala z piesku“. "Neskôr sme zistili, že keď sa piesok prepadol, stále sa pokúšala chytiť Maddoxovu nohu, aby vstala z piesku, a nakoniec už necítil, ako sa hýbe. Piesok bol až po jeho hruď. Kričal o pomoc a veľa ľudí prišlo a pomohlo."

 


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia