Nič ROZTOMILEJŠIE dnes neuvidíte: Budete plakať DOJATÍM! VIDEO obľúbeného českého speváka s dcérkou valcuje internet!

Jakub Machulda s dcérkou
Jakub Machulda s dcérkou
Zdroj: Facebook/Jakub Machulda
2024-04-28 11:00:00 |

Nové hudobné video Jakuba Machuldu rozcítilo mnohých jeho fanúšikov. Pohľad na novopečého otecka, ktorý svojej dcérke spieva pieseň, dojal komentujúcich k slzám.

Jakub Machulda je obľubený český muzikálový spevák a napodobiteľ Elvisa Presleyho. Jeho fyzická a najmä hlasová podoba so známym spevákom ho viedla k založeniu kapely Elvis Live, ktorá chce zachovať odkaz tejto legendy.

Niektorí si tohto speváka môžu pamätať aj zo 7. série súťaže Československá Superstár, kde postúpil do Super výberu. Ďalej sa ale nedostal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jakub Machulda (@j.machulda)

Jakub sa netajil tým, že 2. apríla sa stal novopočeným oteckom a svoje otcovstvo si nesmierne užíva. "2. 4. 2024 už bude navždy nejkrásnější den v našem životě, v 9:11 se nám narodila naše milovaná dceruška ESTER MALIA MACHULDOVÁ! Vítej na světě holčičko naše! MILUJEME TĚ!" uverejnil nadšene na sociálnych sieťach.

Posledným svojim videom ale dojal mnohých fanúšikov až k slzám. Svoj novonarodený poklad v ňom položil na gitaru, aby jej zaspieval pieseň."Panebože, to je krása! Slzím dojetím," napísala Ivana. Ani Václav sa neubránil dojatiu: "Nic roztomilejšího jsem snad nikdy neviděl." Veronika sa tiež neubránila silným pocitom: "To je masakr z hlasu i z pohledu mi běhá mráz po zádech a slzy mám v ocich."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tereza Adams (@tereza.adams)

 

 


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia