TRAGÉDIA Trojnásobnú mamičku a influencerku doktori poriadne nevyšetrili! Zomrela na LIEČITEĽNÉ ochorenie

Zomrela influencerka
Zomrela influencerka
Zdroj: Instagram
2024-05-03 19:00:00 |

Brazílska hviezda sociálnych médií, Tatielle Ferreria, zomrela vo veku 28 rokov po boji so zápalom pľúc. Ferreira bola známa tým, že na Instagrame zdieľala svoju cestu chudnutia a život matky.

Ferreira ochorel 16. apríla. Kvôli hnačke, zvracaniu a bolesti navštívil pohotovosť v stredozápadnom meste Divinópolis a dostala lieky. Jej manžel Jeremias de Jesus povedal pre brazílsky spravodajský portál G1, že hoci nemala pozitívny test na ochorenie dengue, lekári jej napriek tomu diagnostikovali horúčku dengue a dovolili jej ísť domov, ako uviedol poral dailymail.co.uk.

Matka troch chlapcov vyzerala byť na druhý deň v dobrej nálade napriek tomu, že zdieľala video s titulkom: „Aký je život matky?“ na Instagrame a komentovala ho nasledovne: "To je ono, mám horúčku dengue!"

Ferreira sa ale vrátila do zdravotníckeho zariadenia v sobotu o 8:50, pretože sa sťažovala na dýchacie problémy a diagnostikovali jej zápal pľúc.

Ferreira bola prepustená s predpisom na antibiotiká. Jej príznaky sa neskôr v priebehu dňa zhoršili a krátko po 18:00 ju sanitka previezla do nemocnice São João de Deus. Obľúbená influencerka zomrela v nedeľu v skorých ranných hodinách.

„Všetko mohlo byť inak 16.4., keď bola poslaná doktormi späť domov bez poriadneho vyšetrenia,“ povedal jej manžel. "Nič nemôže vrátiť moju ženu späť, ale chcem, aby sa jej odchod vyšetril, aby sa iným ľuďom nestalo to, čo jej." 

Jej rodina vydala vyhlásenie, v ktorom obvinila zdravotnícky systém Divinópolis z jej smrti: "Bohužiaľ, v dôsledku zanedbania zdravotnej starostlivosti v Divinópolise predčasne zomrela!" 


Autor: © Zoznam/AJ

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia