Ľudia zostali POHORSĚNÍ! Agáta Hanychová ŠOKOVALA podrobnosťami o tom, ako otehotnela

Agáta Hanychová
Agáta Hanychová
Zdroj: Instagram/agatahanychova
2024-05-04 19:00:00 |

V zozname najkontroverznejších osobností česko-slovenského šoubiznisu má svoje pevné miesto určite aj influencerka Agáta Hanychová. Najnovšie šokovala priznaním o tom, kde a ako otehotnela s prvým dieťaťom.

Agáta Hanychová je expertkou v disciplíne šokovanie a pobúrenie verejnosti. Mamička troch deti si servítku pred ústa nedáva a na rovinu rozpráva aj o veciach, ktoré by mali radšej ostať iba za dverami jej spálne.

Prvorodeného syna Krišpína (11) má influencerka s manželom Miroslavom Dopitom. Kým si však dvojica koncom minulého roka povedala áno, pretieklo v Agátinom živote veľa vody, ale i mužov. S dvomi z nich sa modelke podarilo taktiež otehotnieť, a tak vychováva aj 6-ročnú Miu, ktorej otec je Jakub Prachař, a ročnú Rózu, ktorej otec je Jaromír Soukup. 

O tom, ako Agáta otehotnela prvýkrát, prezradila ona sama v rozhovore pre portál Antiyoutuber.cz. Zrejme tušíte, že nešlo o žiadnu romantiku ako vystrihnutú z amerického filmu. 

Redaktor sa mamičky opýtal, akú najšialenejšiu vec urobila pod vplyvom alkoholu. A potom to prišlo. ,,Šla som do Kozičky a vlastne som otehotnela prvýkrát. Našťastie je Kryšpín zdravý,“ uviedla na rovinu vysmiata brunetka. Kto by nevedel, čo je Kozička, ide o pražskú krčmu. 

,,Syn musí byť rád, že bol splodený v bare, keď bola mama opitá a ešte sa aj pochváli, hnus,” skonštatoval pri videu na Instagrame jeden z množstva pohoršených komentujúcich.

 


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Instagram/antiyoutuber.cz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia