Slávny herec ukázal svetu svojich synov: Obaja ho už prerástli!

Mark Wahlberg
Mark Wahlberg
Zdroj: Instagram/ markwahlberg
2024-04-30 07:00:00 |

Čas letí neuveriteľne rýchlo! A človek si to najviac uvedomuje pri pohľade na svoje deti. Vedel by o tom rozprávať aj herec Mark Wahlberg, ktorý si aktuálne užíva dovolenku so svojou milovanou rodinou. Momentkami z nej sa pochválil na sociálnej sieti Instagram. Pozrite, jeho synovia ho už, čo sa týka výšky, tromfli.

Mark Wahlberg sa môže pochváliť nielen svojou úspešnou hereckou kariérou. Zaujímavý je aj jeho životný príbeh. Kým v minulosti mal problém s drogami a so zákonom, dokonca skončil za mrežami, dnes ho poznáme ako celebritu, ktorá sa otvorene hlási ku kresťanskej viere. Za zmienku stojí aj jeho prístup k zdraviu. Nie je žiadnym tajomstvom, že tento svalnáč dodržiava prísny režim, čo sa týka stravovania a cvičenia. 

Hoci v šoubiznise nie je jednoduché vyhýbať sa nevere a škandálom, jemu sa to celkom darí. Má pekné manželstvo s modelkou Rheou Durham, s ktorou majú štyri deti. „Mojej manželke vďačím za veľa. Pomohla mi stať sa mužom, ktorým som dnes a vytvorila úžasný život pre našu rodinu. Viem, že ma miluje pre to, kým som a že jej môžem dôverovať. Kým som ju nestretol, nebol som pripravený mať rodinu," uviedol v jednom z rozhovorov slávny herec.

 

Prominentná rodina si v týchto dňoch užíva chvíle oddychu na Havajských ostrovoch. Mark si však nájde čas aj na svojich fanúšikov. Tým poslal pozdrav v podobe fotky, na ktorej pózuje spolu so svojou ženou a dvoma synmi - Michaelom (18) a Brendanom (15), ktorí ako vidno, už svojich slávnych rodičov prerástli. 

Dvojica má spolu ešte dcéry Ellu (20) a Grace (14). 

 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia