Princezná KATE zvádza BOJ S RAKOVINOU: Takto oznámili tú zdrvujúcu správu deťom!

Princezná KATE zvádza BOJ
Rodina princa Williama prežíva náročné chvíle.
Zdroj: SITA
2024-03-23 07:00:00 |

V piatok podvečer prišli od britskej kráľovskej rodiny mimoriadne smutné správy. A to, že obľúbenej princeznej Catherine lekári diagnostikovali rakovinu.

Toto bolestné oznámenie urobila prostredníctvom videa, ktoré bolo zverejnené na sociálnej sieti Instagram na profile princa a princeznej z Walesu. Kráľ Karol III., ktorého sužujú rovnaké problémy, vyzdvihol jej odvahu a ocenil jej otvorenosť.  

Kate verejnosti taktiež prezradila, ako túto správu spoločne s manželom Williamom oznámili ich trom deťom - Georgovi (10), Charlotte (8) a Louisovi (5). Urobili to pochopiteľne ešte pred tým, než sa to dozvedela verejnosť. 

„Trvalo to určitý čas, kým sme im to všetko vysvetlili pre nich primeraným spôsobom. Zároveň sme ich ubezpečili, že budem OK,” povedala k tomu Kate. Ako som to povedala aj im, cítim sa dobre a každým dňom som silnejšia. Sústredím sa na veci, ktoré mi pomôžu uzdraviť sa. Uzdraviť moju myseľ, telo a dušu,” dodala. 

Princezná tiež vyzdvihla svojho manžela, ktorý jej je najväčšou oporou. „Mať Williama po svojom boku je pre mňa veľkým zdrojom útechy a istoty. Taktiež aj láska a podpora, ktorú mi mnohí z vás preukázali. Znamená to pre nás naozaj veľa,” uviedla aj v mene svojho muža. 

 

Nie je známe, aký druh rakoviny princeznej zistili. Verejnosť požiadala o čas, priestor a súkromie, aby sa mohla v pokoji liečiť. Tiež dodala, že si vždy rada plnila svoje povinnosti, ktoré jej dávali zmysel a prinášali veľa radosti. „Teraz sa ale naplno musím sústrediť na​​​​​​​ to, aby som sa​​​​​​​ úplne uzdravila,” dodala.  

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/zuz

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia