FOTOHÁDANKA Jedna z najobľúbenejších herečiek oslávila 55 rokov! Viete, o ktorú krásku ide?

FOTOHÁDANKA Jedna z najobľúbenejších
Zdroj: YouTube/OSSA
2024-02-13 15:00:00 |

Narodila sa 11. februára 1969 v Kalifornii. Uplynulú nedeľu tak oslávila neuveriteľných 55 rokov. Svoju vizážou by ale skryla do vrecka aj o polovicu mladšie ženy.

Rodiskom jednej z najúspešnejších herečiek sveta je síce Amerika, no v žilách jej koluje aj európska krv. Kým mama pochádzala z New Yorku, otec z Grécka, konkrétne z ostrova Kréta. Časť jej predkov je však i z Talianska, Škótska a Írska.

Herectvu sa začala venovať už v tínedžerskom veku, keď sa počas strednej školy na Fiorella H. LaGuardia na Manhattane stala členkou školskej divadelnej spoločnosti. 

Jej prvou televíznou rolou bola  v roku 1990 hlavná postava v seriáli Molloy. Nasledovali ďalšie menej úspešné projekty, až kým v roku 2004 neprišiel obrovský zlom v podobe roly Rachel Green v sitcome Priatelia, ktorý sa stal jedným z najúspešnejších seriálov v histórii televíznej zábavy.

Určite už väčšina z vás vie, že ide o fenomenálnu herečku a nestarnúcu krásku Jennifer Aniston, ktorá ani po skončení Priateľov nezapadla prachom. Objavila sa v množstve filmov, ako sú napríklad Marley a ja, Lov na exmanželku, Skús ma rozosmiať, My sme Millerovci či Deň Matiek. 

V televízii a kine sme Jen mohli vidieť ako matku v nejednej snímke, v skutočnom živote sa jej však mať dieťa, bohužiaľ, nepodarilo. Roky sa pre to snažila robiť maximum a trpela tým, že nemohla otehotnieť, čo verejnosť netušila a mnohí ju označovali za karieristku.

,,Ale ak by som si tým neprešla, nikdy by som sa nestala osobou, ktorou som," uviedla Aniston pred dvomi rokmi pre  magazínu Allure.


 

Fotogaléria


Autor: © Zoznam/S

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia