Herec Ján Dobrík OTVORENE! Môj 7-ročný synček bojuje s rakovinou: Herec opísal ťažké obdobie

Ján Dobrík
Ján Dobrík
Zdroj: Instagram/tvjoj, jan_dobrik
2024-01-01 19:00:00 |

Posledný polrok je pre obľúbeného slovenského herca poriadne náročný. 7-ročný synček Jána Dobríka bojuje s rakovinou. Ako to malý Timotej a jeho rodina zvládajú?

38-ročného rodáka z Banskej Bystrice môžete poznať zo žilinského divadla, ale i viacerých slovenských seriálov, ako sú Divoké kone, Klamstvo, Nemocnica či Hranica. V prichádzajúcom roku 2024 sa bude Ján Dobrík dokonca objavovať aj ako nová postava úspešného dobového projektu Dunaj, k vašim službám.

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že herec prežíva priaznivé obdobie. Žiaľ, nie je tomu tak. V súkromí sa jeho rodina pasuje so závažnou diagnózou synčeka Timoteja, ktorému v lete lekári diagnostikovali leukémiu.

,,V júli sme nastúpili na dvojročnú liečbu. Vedľajšie účinky liekov, pobyt v nemocnici, odtrhnutie od kolektívu, to všetko má na Timka vplyv. Je teda ťažké povedať, ako sa má, stále sa to mení… Ale rozhodne pred ním dávam klobúk dole, je najstatočnejší z celej rodiny,” uviedol Janko v rozhovore pre magazín Život.

7-ročný bojovník trávi so svojou maminou, hercovou manželkou Lenkou, 80% času v nemocnici. Keď ich lekári na pár dní pustia domov, vtedy sú u Dobríkovcov Vianoce. Chlapček všetkému rozumie a vie, že musí byť v nemocnici preto, lebo doma ho zachrániť nedokážu.

,,A ja zas rozumiem tomu, že po takom čase a po toľkých prehltnutých liekoch už má averziu, keď ma vidí hoci len s vitamínom C. Debatujeme o tom, pripomíname si, že toto je jediná možnosť, ako z toho von,” uviedol populárny umelec, ktorého rodine prajeme veľa síl a Timkovi skoré uzdravenie.


Autor: © Zoznam/S
Zdroj: Život

Ďalšie články

Gurmán.sk

Feminity

Zdravie

Diskusia